2015-12-16

Aqualectra werft op Mix & Match event

Donderdag 17 december vindt voor de 9e keer het Mix en Match event plaats. Dit event helpt studenten van de Hbo opleiding: Technische bedrijfskunde een passende (afstudeer)stage te vinden. Aqualectra is tijdens dit event aanwezig met een aantal passende opdrachten waar studenten zich voor kunnen aanmelden.

Aqualectra vindt het belangrijk dat technisch talent ontwikkeld wordt en een goede kans krijgt op de arbeidsmarkt. Mede door stages kan werkervaring worden opgebouwd en Aqualectra stelt zich dan ook als erkend leerbedrijf open voor studenten van allerlei niveaus.

Wil je onze stand bezoeken en kijken of er een passende opdracht beschikbaar is, kom dan de 17e langs bij de hogeschool InHolland aan de Bergerweg 200, te Alkmaar.  Het event is geopend vanaf 13:30 tot 16:00, de toegang is gratis.

Verdere informatie over het event is te vinden op de website van de Studievereniging Technische bedrijfskunde Alkmaar. Meer informatie over onze beschikbare (afstudeer)opdrachten kun je vinden op onze pagina ‘Stages en leerwerktrajecten’.