2017-12-12

Elektro Vakbeurs te Hardenberg op 12, 13 en 14 december

Elektro Vakbeurs is thuiskomen voor Elektro professionals zo staat op de website van de Elektro Vakbeurs te Hardenberg. Vandaag 12, morgen 13 en 14 december is de beurs te bezoeken. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze prachtige stand in Hal 5, standnummer 502, voor meer informatie over unieke projecten, een oriënterend gesprek of een passend advies!

Aqualectra is een merkonafhankelijk leverancier en specialist binnen de meest uiteenlopende segmenten. Onder de noemer ‘Total Solutions’ bieden wij u het One Stop Shopping concept aan; alles voor uw installatie onder één dak. Aqualectra werkt volgens de methode “Lean manufacturing”, waarbij binnen alle bedrijfsprocessen o.a. wordt gestreefd naar maximale efficiëntie, verspilling wordt geminimaliseerd, doorlooptijden worden verkort en kwaliteit wordt gewaarborgd.

Het streven van Aqualectra is een optimale bijdrage te leveren aan het succes en de continuïteit van haar relaties. Hierbij staat verantwoord en milieubewust ondernemen centraal.

Maak gebruik van onze registratiecode 61700025397

Klik op deze link voor gratis toegangskaarten