2018-07-06

Save the date Vakbeurs Hardenberg 11 – 13 september

Elektro- & Installatievakbeurs Hardenberg, standnr 903
Aqualectra is als merkonafhankelijke leverancier, producent van hoogwaardige elektrische panelen en leverancier van kennis, diensten en totaaloplossingen aanwezig op de Elektro- & Installatie vakbeurs Hardenberg.

Elke besturingskast is uniek. Hierdoor vereist elke individuele besturingskast dan ook alle expertise en aandacht tijdens het ontwerpen, produceren en testen. Onze specialisten zijn u graag van dienst om u te adviseren bij het realiseren van de besturing van uw schakelkast, technische installatie of machine.

Energiezuinige en optimale klimaatbeheersing voor al uw bedrijfspanden binnen handbereik. Uw HVAC regelkast wordt ontworpen volgens de actuele technische ontwikkelingen en geproduceerd in overeenstemming met de huidige normen en wetgeving. Aqualectra heeft veel ervaring met een groot scala aan regelapparatuur van diverse fabricaten.

We hebben een interessant programma vorm gegeven, u komt toch ook langs op onze stand 903?

Maak gebruik van onze registratiecode 61818253

Via deze link ga je naar de site van de evenementenhal

Relaties met een registratiekaart ontvangen:

  • Gratis entree voor 2 personen
  • Gratis parkeren
  • Geheel verzorgde catering
  • Evenementenhal App

Aqualectra uw kennispartner

Aqualectra wil binnen de nationale- en internationale markt als toonaangevend fabrikant, leverancier, (kennis)partner en dienstverlener, een niet meer weg te denken bijdrage leveren in het succes van haar relaties en eindgebruikers. Dit door toepassing van brede innoverende totaaloplossingen en sterk ondersteunende nazorg. We zijn momenteel bezig om een mooi programma samen te stellen gericht op het delen van kennis.