Zie ook

Motor Control Centers (MCC)

Optimaal onderhoudsgemak en maximale veiligheid. De Motor Control Center van Aqualectra, ook wel MCC genoemd, voldoet aan de hoogste eisen ten aanzien van veiligheid voor personeel, flexibiliteit en beschikbaarheid. De veelal uittrekbare ladesystemen kenmerken zich door modulaire bouw; iedere lade heeft zijn eigen elektrotechnische schema. Hierdoor kunnen elektromonteurs snel lades lokaliseren. De Motor Control Center kan snel en veilig uitgewisseld worden met minimale verstoring van uw proces.

ONDERHOUDSGEMAK EN VEILIGHEID

Iedere lade beschikt over de mogelijkheid om afzonderlijk afgeschakeld te worden en kan zo op een veilige manier worden verwijderd bij werkzaamheden. De MCC’s voorzien een verbruiker van energie en bevatten naast hoofdstroomcomponenten als motorbeveiliging- en magneetschakelaars mogelijk ook stuurstroom- en motormanagement- of PLC-componenten en multifunctionele meters.

SAMENWERKEN

Naast uittrekbare laden past Aqualectra ook frequentieregelaars, PLC-besturingen en verdelersecties toe in haar MCC’s. Communicatie met bovenliggende systemen maken wij mogelijk met verschillende inventieve oplossingen. Aqualectra is systeempartner van Eaton Moeller voor MODAN® modulaire schakelinrichtingen.

Engineering, paneelbouw, software en elektronica: onze medewerkers hebben de opleiding, kennis en ervaring om ook van uw project een succes te maken!

Paneelbouw

VOORDELEN

  • Veiligheid tijdens gebruik en onderhoud
  • Minimale kosten voor onderhoud
  • Hoogste beschikbaarheid
  • Minimale stilstandkosten
  • Flexibiliteit, ook na inbedrijfname
  • Oneindig veel mogelijkheden en combinaties

ALGEMENE INFORMATIE

Een motor control center (MCC) is een samenstelling van één of meer metaal omsloten secties met een gezamenlijk horizontaal hoofdrailsysteem. In de secties zijn verticale subrailen aangebracht, waarop veelal uittrekbare motorladen worden afgetakt.

Contact

Zie ook