Zie ook

Carrière

Plezier in je werk

Aqualectra vindt het belangrijk dat iedereen met plezier werkt. Werken met plezier heeft immers veel voordelen. Zo zorgt het ervoor dat je minder vatbaar bent voor werkdruk. Bovendien ben je gelukkiger, positiever, lever je betere prestaties en zorgt het voor een betere werksfeer. Plezier hebben in je werk loont dus.

Aqualectra stimuleert persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling van haar medewerkers en staat positief tegenover initiatieven van medewerkers om zich verder te ontwikkelen. Om vaktechnische kennis door te kunnen geven en een bijdrage te kunnen leveren op maatschappelijk vlak heeft Aqualectra een actief stagebeleid.

Duurzaam inzetbaar

Aqualectra ontwikkelt zich steeds verder in haar rol van partner in kennis, diensten en totaaloplossingen op het gebied van energiedistributie, besturingstechniek, industriële en gebouwautomatisering. Ook in de wereld om ons heen staan de ontwikkelingen niet stil. Om technologisch en maatschappelijk mee te kunnen groeien, stimuleren we onze medewerkers om zich te blijven ontwikkelen.

Langetermijn inzetbaarheid van medewerkers speelt een belangrijke rol bij Aqualectra. De gemiddelde leeftijd van onze medewerkers stijgt, mede door het verhogen van de AOW-gerechtigde leeftijd. Aqualectra is zich ervan bewust dat medewerkers, jong en oud, hun hele werkzame leven inzetbaar en productief willen blijven. We stimuleren daarom onze medewerkers om competent, betrokken, tevreden én gezond te zijn. Ofwel, we willen dat onze medewerkers duurzaam inzetbaar zijn.

MEDEWERKER AAN HET WOORD

“Ik ben werkzaam als chef werkplaats en dagelijks verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van de monteurs. Daarnaast adviseer ik projectleiders over hun projecten en ben ik aanspreekpunt voor vragen die betrekking hebben op de kwaliteit in de productie. Een prachtige afwisselende baan.”

ONZE WAARDEN

  • persoonlijke ontwikkeling medewerkers
  • een gezonde, veilige en plezierige werkomgeving
  • betrokken voelen en verantwoording nemen
  • kwaliteit leveren in alles wat we doen
  • op elkaar kunnen vertrouwen
  • flexibele instelling
  • integer handelen
  • langdurige tevreden relaties
  • maatschappelijk verantwoord ondernemen

HUMAN RESOURCES

Voor informatie over vacatures:
+31(0)88 54 54 802

Reageer door via onderstaande button je CV en motivatiebrief te mailen naar vacatures@aqualectra.nl

MAIL JE CV EN MOTIVATIE

Zie ook