Stages & leerwerktrajecten Leren op de werkvloer

Stages en leerwerktrajecten

Aqualectra is een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen. Mocht je willen werken in de techniek en is paneelbouw een richting waar je interesse naar uit gaat, dan kun je bij ons een stageplaats aanvragen. Na je stage heb je een goed beeld wat de functie van monteur inhoudt en je hebt veel geleerd. Je werkzaamheden in de montage worden waar noodzakelijk afgewisseld met tekenwerkzaamheden op kantoor. Wij zijn volledig op de hoogte van de inhoud van je opleiding en wij zijn bevoegd om alle proeven van bekwaamheid uit te voeren.

Ben je geïnteresseerd in een niet technische stage of een stage op hbo niveau neem ook dan contact op om de mogelijkheden bij Aqualectra te bespreken.

Aqualectra is een vooraanstaand paneelbouwer waar diverse mogelijkheden zijn voor een vaste baan.

Kom jij werken bij Aqualectra?

Loopbaanontwikkeling

Vanaf het moment dat je bij Aqualectra in dienst treedt, is er aandacht voor je loopbaanontwikkeling. Niet alleen met het oog op je werk, maar ook met het oog op opleiding en verdere ontwikkeling binnen je functie.

Vacatures

Ben jij op zoek naar uitdagend werk in de paneelbouw? Ben je enthousiast en wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan zoeken wij jou! Bekijk hier onze openstaande vacatures.