Werken bij Ontdek de mogelijkheden

Plezier en ontwikkeling in je werk

Met plezier werken in de techniek? Bij ons vind je een leuke baan met doorgroeimogelijkheden en volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. We vinden het enorm belangrijk dat je met plezier bij ons werkt, want dat heeft veel voordelen:

● Je bent minder vatbaar voor werkdruk
● Je bent gelukkiger en positiever
● Je levert betere prestaties
● Het zorgt voor een betere werksfeer

Daarnaast krijg je bij ons volop mogelijkheden voor je persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Je maakt ons blij als je zelf initiatief neemt om je verder te ontwikkelen.

Zoek je een stage? Ook dan zit je goed bij ons. We hebben een actief stagebeleid, dus je sollicitatie is altijd welkom. Als erkend leerbedrijf geven we onze vaktechnische kennis aan je door en leveren daarmee een bijdrage aan de maatschappij

Dit kun je bij ons verwachten

Gezond, veilig en betrokken

● Veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling
● Een gezonde, veilige en plezierige werkomgeving
● Je voelt je betrokken en neemt verantwoording
● Je levert kwaliteit in alles wat je doet
● Je vertrouwt op je collega’s
● Je hebt een flexibele instelling
● Je bent eerlijk en betrouwbaar

Zo vitaal mogelijk tot aan je AOW

Bij Aqualectra doen we er alles aan om te zorgen dat je lang en duurzaam inzetbaar bent. We begrijpen namelijk als geen ander dat je je hele werkzame leven productief wilt blijven. Daarom stimuleren we je om betrokken, competent, tevreden en gezond te zijn. Zo blijf je tot aan de AOW-leeftijd zo vitaal mogelijk.

Daarnaast ontwikkelen we ons steeds verder als partner in kennis, diensten en totaaloplossingen op het gebied van energiedistributie, besturingstechniek, industriële en gebouwautomatisering. Ook in de wereld om ons heen staan de ontwikkelingen niet stil. Om technologisch en maatschappelijk mee te groeien, hebben we jou als vakexpert nodig. Daarom krijg je uitgebreide mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Ben je enthousiast? Bekijk onze vacatures en solliciteer meteen!

Loopbaanontwikkeling

Vanaf het moment dat je bij Aqualectra in dienst treedt, is er aandacht voor je loopbaanontwikkeling. Denk aan cursussen en trainingen georganiseerd door onze Aqualectra Academy. Ontdek alle mogelijkheden en solliciteer direct!

Stages & Leerwerktrajecten

Een baan in de techniek en ben je geïnteresseerd in paneelbouw? Doe dan je stage of leerwerktraject bij Aqualectra. Je leert alles over de functie van monteur en krijgt een goed beeld van het vak.

Werken bij Aqualectra

Onze vacatures