Loopbaanontwikkeling Ontdek alle mogelijkheden

Ontwikkelen dankzij onze Aqualectra Academy

Op onze Aqualectra Academy doe je veel kennis op, zowel van ervaren collega’s als via externe cursussen. Ook blijf je up-to-date met alle veranderingen in ons vakgebied, bijvoorbeeld over:

● Normen ● Richtlijnen ● Veiligheid

Zo heb je niet alleen de noodzakelijke kennis, maar kun je je ook op een plezierige manier ontwikkelen tot een specialist in jouw vak. Naast passende opleidingen krijg je persoonlijke coaching, zodat je je op alle gebieden verder ontwikkelt.

Voor ons is kennis overdragen namelijk erg belangrijk. Daardoor groei je in je functie en lever je samen met collega’s een kwalitatief goed product af.

Dit kun je bij ons verwachten

Uitdagende en plezierige omgeving

Je komt terecht in een uitdagende en plezierige werkomgeving met een leuk team. Natuurlijk krijg je een mooi salaris voor je harde werk. Verder profiteer je van ons uitgebreide opleidingsprogramma, waarin je je persoonlijk en vaktechnisch verder ontwikkelt.

Je persoonlijke ontwikkelplan

Vanaf het moment dat je bij Aqualectra begint, hebben we aandacht voor je loopbaanontwikkeling. Via een persoonlijk ontwikkelingsplan stippel je elk jaar met je leidinggevende uit wat jouw persoonlijke doelen zijn. Niet alleen met het oog op je werk, maar bijvoorbeeld ook met het oog op opleiding en verdere ontwikkeling binnen je functie.

Die interne of externe opleidingen volg je via onze Aqualectra Academy. Volop mogelijkheden voor je ontwikkeling dus! Bekijk onze vacatures en solliciteer meteen.

Kom jij werken bij Aqualectra?

Stages & Leerwerktrajecten

Wil je werken in de techniek en ben je geïnteresseerd in paneelbouw? Doe dan je stage of leerwerktraject bij Aqualectra. Je leert alles over de functie van monteur en krijgt een goed beeld van het vak.

Vacatures

Wil je graag een zelfstandige functie in een jong bedrijf met een open en gezellige werksfeer? Kom dan werken bij Aqualectra. Bekijk hier de openstaande vacatures.