VINCI Energies & Aqualectra

VINCI Energies, de energietransitie en digitale transformatie accelerator

In een wereld die voortdurend verandert, versnelt VINCI Energies de milieutransitie door twee grote veranderingen door te voeren: digitale transformatie en energietransitie.

Een duurzame en wendbare organsatie

VINCI Energies heeft oog voor haar markten en is een integrator van op maat gemaakte multitechnische oplossingen, die haar klanten ondersteunt bij het inzetten van technologieën die goed zijn voor mens en planeet, van ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. Door hun regionale aanwezigheid en wendbare organisatiestructuur, geven de 1.800 business units van VINCI Energies een sterke impuls aan de energiekeuzes van hun klanten, van hun infrastructuren en van hun processen, om deze elke dag betrouwbaarder, efficiënter en duurzamer te maken.

VINCI Energies kenmerkt zich door een unieke netwerkorganisatie van business units. In Nederland zijn er 65 business units actief. Deze autonome business units zitten dichtbij klanten. Daardoor kunnen ze snel en flexibel reageren op veranderingen en kansen in hun lokale markten. Ook kunnen ze tijdelijk of lang samenwerken voor grotere en complexe projecten of internationale klanten.

Door de business unit structuur is VINCI Energies een robuuste en wendbare organisatie: gericht op continuïteit. Ook in die zin is VINCI Energies een duurzame organisatie.

Aqualectra & VINCI Energies

Aqualectra is een merk van VINCI Energies.  Aqualectra is producent van hoogwaardige elektrische panelen en leverancier van kennis, diensten en totaaloplossingen. Dit doen we binnen drie van de business lines: Industrie, Building Solutions en Infrastructuur. Wij produceren besturingskasten en -panelen, regelkasten, HVAC-kasten, middenspannings- en laagspanningsverdeelinrichtingen en producten voor gebouwautomatisering.

VINCI Energies Nederland