Electrical engineering Bekijk alle mogelijkheden

Profiteer van onze expertise

Van engineering tot tekenwerk

Om je project succesvol te maken, wil je een perfecte mechanische en elektrische samenstelling van engineering en tekenwerk. Onze ervaren productspecialisten en EPLAN engineers zorgen hiervoor.

Samenwerken, meedenken en afstemmen

Of je nu advies, een uitgewerkt ontwerp of volledig productiepakket nodig hebt: bij Aqualectra verzorgen we alles rondom electrical engineering, voor elk project in iedere markt.

Tijdens het hele project denken we met je mee. Dat gaat van advies over ontwerpbesluiten tot aan het volledig uitwerken van een schemapakket. Dit vormt de basis voor de uiteindelijke bouw van de schakel- en verdeelinrichting.

Samen met onze specialisten stem je de behoefte goed af op de levering. Met een combinatie van jouw en onze kennis en capaciteit brengen we het project tot een mooi einde. Hoe het traject er precies uitziet, hangt af van je wensen. De ene keer is dat een volledig uitgewerkt productiepakket op basis van een instrumentatie- en verbruikerslijst. De andere keer leveren we alleen een indeling of controle en correctie op de door jou aangeleverde schema’s.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Ook voor noodzakelijke berekeningen

Selectiviteit en kortsluit

Heb je een groot project? Dan verzorgen we ook de selectiviteits- en kortsluitberekeningen. In dat geval beoordelen we een elektrisch model van het netwerk met behulp van geaccepteerde softwareprogramma’s.