06.06.2024

BBL leerling elektrotechniek

Een geweldig leertraject, geld verdienen en uitzicht op een vaste baan? Dat vind je bij ons!

Voor enthousiaste BBL-leerlingen die de opleiding monteur elektrotechnische installaties, eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen of technicus service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie willen volgen hebben wij leuke leerwerktrajecten.

Wat ga je doen?

Met onze schakel- en besturingspanelen zorgen we ervoor dat het reuzenrad draait, dat de koeien worden gemolken en dat de brug open én weer dicht gaat. En dat allemaal door het besturingspaneel dat jij hebt gebouwd! In onze werkplaats krijg je een vaste begeleider, die zelf ook monteur is. Hij of zij weet als geen ander hoe jij het vak kunt leren.

Je gaat 1 dag per week naar school en werkt 4 dagen in onze werkplaats. Lekker in de buurt en gewoon van 7 tot 16 uur. Wij betalen je opleiding en je krijgt direct een volwaardig salaris, ook voor de dag die je naar school gaat.

Wat bieden wij?

Als je je opleiding goed hebt doorlopen en je hebt laten zien dat je net zoveel van techniek houdt als wij, kun je ook na je opleiding bij ons blijven werken. Wil je doorgaan met studeren? Ook dan willen we best meebetalen aan je opleiding. Zo werken we samen aan de toekomst.

Dus wil je starten met een technische opleiding? Mail dan je motivatiebrief en CV. We geven je graag een rondleiding door ons bedrijf!

Een geweldig leertraject, geld verdienen en uitzicht op een vaste baan? Dat vind je bij ons!

Reageer direct

Wil je eerst meer informatie of een kop koffie komen drinken?
Neem dan contact op met onze productimanager Cees Bijvoet
via 088 – 54 54 890 of mail hem direct via deze link.

We maken graag persoonlijk kennis met je en laten je dan meteen vol trots ons bedrijf zien. Mail je cv en motivatie via onderstaande knop.