03.23.2023

Monteur paneelbouw

32 – 40 uur / Heerhugowaard

Dit bieden we

Waarom je voor Aqualectra kiest? Aangezien je al bent gestart met lezen, hebben we jouw interesse blijkbaar al gewekt. Super! En die interesse willen we vasthouden. Oók als je eenmaal bij ons werkt. Daarom bieden we je naast een goed salaris een heel mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek. Alvast een sneak peek:

  • Een winstdelingsregeling, een aandelenspaarplan en een ruime overwerkvergoeding.
  • 40 vrije dagen.
  • Sportieve uitjes en leuke teamuitstapjes.

Plezier in je werk staat bij ons voorop! Doordat we businessunit van VINCI Energies Nederland zijn, krijg je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Woon je wat verder weg? We zijn filevrij bereikbaar.

Dit ben jij

Wij zoeken géén schaap met vijf poten. Daarom hebben we geen lijst met functie-eisen. Het belangrijkste is dat jij enthousiast wordt van deze vacature. Denk je dat jouw profiel en interesses goed aansluiten bij wat je gaat doen? Dan komen we graag met je in contact.

Dit ga je doen

Afwisselend? Zeker weten! Want het overgrote deel van de projecten waar je aan werkt, is maatwerk. De schakel- of besturingskasten zijn bestemd voor bijvoorbeeld de bediening van bruggen en sluizen. Voor de stroomvoorziening in ziekenhuizen of de klimaatsystemen in tuinderijen en kantoorgebouwen. Of voor de besturing van waterzuiveringsinstallaties of melkrobots. Kortom, teveel om op te noemen.

Het mooie is dat je kunt starten op elk niveau. Als ervaren monteur bewaak je zelf je planning, ben je scherp op fouten in de elektrotechnische tekeningen en bouw je vooral de complexe panelen en verdeelsystemen. Eventueel stuur je bij grote projecten een aantal collega’s aan.

Kom je net van school of ben je bijna klaar met je (v)mbo-opleiding in elektrotechniek? Dan start je als leerling monteur, eventueel gecombineerd met een bbl-traject. Wij maken je wegwijs in de wereld van de paneelbouw, leren je werken met normen en procedures en brengen je de veiligheidsregels bij.

Waar je ook staat in je carrière, bij Aqualectra werk je aan een mooie toekomst in de elektrotechniek. Zo kun je doorgroeien van leerling naar uiteindelijk senior monteur. Maar ook de stap maken naar bijvoorbeeld servicemonteur, tester, tekenaar, werkvoorbereider of zelfs projectleider. Wij helpen je daarbij met cursussen en opleidingen.

Dit is je team

Je werkt in een team van tien tot vijftien monteurs. Elke dag starten we met een kort overleg. Daarin nemen we de planning en de bijzondere projecten door. Ook doen we algemene mededelingen en kun jij je vragen stellen of ideeën droppen. We werken in een ontspannen sfeer en je collega’s helpen je graag. Ook je leidinggevende is altijd in de buurt als je vragen hebt.

En dit zijn je collega’s

Is het niet raar dat je je collega’s vaak pas ontmoet als je al een contract hebt getekend? Dat doen wij graag anders. Daarom stellen we je nu alvast voor aan een paar mensen die je straks zeker gaat tegenkomen:

Cees, je manager, wiens deur altijd voor je openstaat.
Nicole, onze hr-businesspartner, die samen met jou het sollicitatieproces doorloopt en je ook daarna helpt om het beste uit je loopbaan bij Aqualectra te halen.
Onder andere Jamie, Daniël, Nathalie, Wojciech en Marco, collega’s met wie je straks veel samenwerkt aan uitdagende projecten.

Dit zijn wij

Je werkt bij een van de grootste paneelbouwers van Europa: Aqualectra, een merk van VINCI Energies. Wij leveren hoogwaardige elektrische panelen én de kennis en diensten voor totaaloplossingen in energiedistributie, besturingstechniek, gebouwautomatisering en industriële automatisering. De kansen om jezelf uit te dagen en om door te groeien liggen voor het oprapen.

Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 65 zelfstandige businessunits verspreid over Nederland. De meeste van onze mensen werken voor één businessunit. Dat is je thuisbasis. Een plek met een sterk teamgevoel, waar we luisteren naar jouw ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent.

Reageer direct

Wil je eerst meer informatie of een kop koffie komen drinken?
Neem dan contact op met onze productiemanager Cees Bijvoet
via 088 – 54 54 890 of mail hem direct via deze link.

We maken graag persoonlijk kennis met je en laten je dan meteen vol trots ons bedrijf zien. Mail je cv en motivatie via onderstaande knop.