Software engineering Bekijk alle mogelijkheden

Profiteer van onze expertise

PLC- & SCADA software engineering

Met PLC’s (Programmable Logic Controllers) regel je de automatisering, aansturing en bewaking van elektrische processen en machines. SCADA is de grafische interface daarvoor. Samen met onze kennis en ervaring ben je daarmee verzekerd van kwalitatieve software die je organisatie efficiënter maakt.

Betrouwbare en efficiënte software

Goede software is onmisbaar om je processen en machines te bedienen, besturen en bewaken. Maak gebruik van onze PLC- en SCADA-software van hoge kwaliteit, zodat alles soepel loopt.

Bij softwareontwikkeling is een systematische en gestructureerde aanpak belangrijk. Daarnaast moet de software betrouwbaar, efficiënt en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Bij Aqualectra gebruiken we breed geaccepteerde standaardtools om dit te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan Siemens TIA Portal, HTML5, Java, Javascript, Visual Studio/C#, C/C++ en MySQL.

Met behulp van deze tools hebben we een eigen automatiseringsoplossing ontwikkeld: iSCAPE. Met iSCAPE automatiseren we alle processen om de productie te optimaliseren, te bewaken en de veiligheid te garanderen. Samen met jou beschrijven we de verschillende fasen van de softwareontwikkeling, namelijk:

● Een programma van eisen
● Het ontwerp
● Het plan van aanpak

Op die manier stemmen we de implementatie, testen, inbedrijfstelling, onderhoud en consignatie goed op elkaar af, zodat alles soepel verloopt.

iSCAPE: web based SCADA

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk

Het grote voordeel van iSCAPE? Je hebt een gebruiksvriendelijke installatie die voor geautoriseerde medewerkers eenvoudig toegankelijk is. En je gebruikt het gewoon vanuit een standaard browser. Neem contact met ons op voor meer informatie, we helpen je graag verder.