Machinebouw Ontdek onze oplossingen

Competitieve prijs en snelle levertijd

Ben je op zoek naar machinebesturingen voor enkelvoudige of grote series? Als paneelbouwer verzorgt Aqualectra de engineering en bouw daarvan, met een volledige lean productie.

Al sinds 1979 ontwerpen en bouwen we besturingspanelen voor machinebouwers in Nederland. Dat doen we op basis van aangeleverde schema’s. En in nauwe samenwerking met jou als machinebouwer verzorgen we ook de volledige elektrotechnische engineering in Eplan. Dit levert samenwerken met Aqualectra je op:

  • Dankzij onze goede relaties met grote fabrikanten en leveranciers krijg je altijd een competitieve prijs en snelle levertijd
  • Met onze testafdelingen ben je zeker van een hoge kwaliteit en eindcontrole. Op aanvraag kun je ook een functionele test laten uitvoeren

Als je dat wilt, stellen we de besturingspanelen op in een speciale afnameruimte. Daar kun je ongestoord zelf de afname- en functionele testen uitvoeren.

Inclusief CE- of UL-certificering

Voor alle machinebesturingen

Je kunt bij ons terecht voor zowel enkelvoudige machinebesturingen als grote series met een volledige lean productie. Daarbij staan bedrijfszekerheid en duurzaamheid voorop. We leveren de besturingen CE- of UL-gecertificeerd.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op.