Utiliteit Ontdek onze oplossingen

Van engineering tot bouw en advies

Of het nu gaat om een kantoorgebouw of ziekenhuis: bij ons kun je terecht voor energiedistributie en HVAC-panelen van alle utiliteitsgebouwen, met een volledige lean productie.

Bij Aqualectra helpen we jou als HVAC systemintegrator met gespecialiseerd advies op het gebied van Eplan engineering en paneelbouw. Naast de automatisering van het binnenklimaat ontwerpen en automatiseren we ook de aansturing van noodstroom en preferentie.

Je krijgt altijd een efficiënt ontwerp. Bijvoorbeeld door compacte bouw en oplossingen als combinaties van midden- en laagspanningsverdelers in een behuizing. Dankzij onze succesvolle projecten in onder andere ziekenhuizen en kantoorgebouwen op de Zuidas weet je zeker dat het goed zit met de continuïteit en bedrijfszekerheid.

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op met onze specialisten.

Energiedistributie en HVAC-panelen

Voor alle gebouwinstallaties

Je kunt bij ons terecht voor al je projecten rondom energiedistributie en HVAC-panelen, van groot tot klein en voor allerlei toepassingen. Voor energiedistributie maken we bijvoorbeeld ook kabelberekeningen en de complete kortsluitvastheid en selectiviteitsberekeningen.