Markten

Ontdek onze markten

Of je bedrijf nu uit de machinebouw, industrie, infra of een andere markt komt: bij Aqualectra voorzien we alle projecten van hoogwaardige elektrische panelen. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Besturingskasten en panelen
  • Regelkasten
  • HVAC-kasten
  • Middenspannings- en laagspanningsverdeelinrichtingen

Daarnaast helpen we met onze kennis, diensten en totaaloplossingen. Samen kijken we wat de meest efficiënte en duurzame oplossing is voor het project. We zijn gecertificeerd voor ISO 9001, UL, VCA* en MVO prestatieladder niveau 3. Dat betekent dat je ons met een gerust hart kunt inzetten voor alle vraagstukken op het gebied van elektrische panelen en kasten.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Bekijk dan hieronder de marktsegmenten of neem direct contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.

Onze markten

Industrie

In de industrie zijn schakel- en verdeelinrichtingen de basis van efficiënte installaties. Oftewel: zonder energie en besturing geen processen.

Infra

Voor nutsvoorzieningen en kunstwerken hebben schakel- en verdeelinrichtingen een belangrijke rol bij het transport over weg en water.

Machinebouw

Dankzij onze jarenlange ervaring in de machinebouw ben je zeker van een efficiënte en soepele bouw van je machinebesturingen.

Utiliteit

Naast nieuwbouw helpen we je ook bij renovatieprojecten, waar we op locatie de HVAC-panelen ombouwen. Door onze ervaring verloopt dit altijd soepel.

Water

Heb je systemen nodig voor het transport en de behandeling van water? Van pompbesturing tot irrigatiesysteem: bij Aqualectra vind je vele oplossingen rondom water.

Zorg

Zorg met ons stabiele EMCS en onze betrouwbare noodstroomgeneratoren voor een veilige energievoorziening van je ziekenhuis.