Zie ook

Loopbaanontwikkeling

Vanaf het moment dat je bij Aqualectra in dienst treedt, is er aandacht voor je loopbaanontwikkeling. Via een persoonlijk ontwikkelingsplan stippel je elk jaar met je leidinggevende uit wat jouw doelen zijn. Niet alleen met het oog op je werk, maar bijvoorbeeld ook met het oog op opleiding en verdere ontwikkeling binnen je functie. Aqualectra biedt volop mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen, zowel intern als extern. Deze worden onder andere georganiseerd via onze Aqualectra Academy.

Aqualectra Academy

Kennis overdragen is voor ons erg belangrijk. Groeien in je functie en samen verantwoordelijk zijn voor het afleveren van een kwalitatief goed product. De kennis die medewerkers van Aqualectra door een gedegen opleiding en jarenlange werkervaring hebben opgedaan, maakt hen tot specialisten in hun eigen vakgebied. Naast passende opleidingen richten wij ons ook bij jou op persoonlijke coaching zodat ook jij je verder kunt ontwikkelen.

Binnen onze Aqualectra Academy is er naast kennisoverdracht veel aandacht voor het up-to-date houden van alle veranderingen die zich in ons vakgebied voordoen. Met name op het gebied van normen, richtlijnen en veiligheid is het van groot belang dat je over de noodzakelijke kennis beschikt. Iedereen kan zich op een plezierige manier ontwikkelen tot een specialist in zijn eigen vakgebied.

 

logo-A+O-new

 

MEDEWERKER AAN HET WOORD

“Als projectleider ben je een spin in het web. Verantwoordelijk voor het vertalen van de klantwens naar een prachtig eindproduct. Het leukste van mijn werk is de grote diversiteit aan uitdagingen, steeds weer zoeken naar een passende oplossing die goed, op tijd en betaalbaar is.”

 

WIJ BIEDEN JOU

Een uitdagende en plezierige werkomgeving in een leuk team met een passend salaris gericht op functie en opleidingsniveau. Aqualectra heeft een uitgebreid opleidingsprogramma met zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden gericht op persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling.

HUMAN RESOURCES

Voor informatie over vacatures:
+31(0)88 54 54 802

Reageer door via onderstaande button je CV en motivatiebrief te mailen naar vacatures@aqualectra.nl

MAIL JE CV EN MOTIVATIE

Zie ook