Motor Control Centers (MCC) Bekijk alle mogelijkheden

Profiteer van onze expertise

Modulair schakel- en verdeelsysteem

Bij Aqualectra ben je voor het MCC verzekerd van hoge kwaliteit met een volgens de IEC 61439-2 beproefd ontwerp, in combinatie met de componentfabricaten Eaton, Siemens of Schneider.

Voor deze laagspannings MCC- en energiedistributiesystemen kun je bij ons terecht:
● xEnergy Elite
● MODAN®
● ModuVAr

Hoogwaardige MCC-oplossingen

Ben je op zoek naar een Motor Control Center? Dankzij de hoge beschikbaarheid, optimaal onderhoudsgemak en maximale veiligheid zit je goed bij Aqualectra. Met onze oplossingen voor energieverdeling en motorbesturing profiteer je van flexibiliteit, veiligheid en intelligentie.

Flexibiliteit

Doordat er vele mogelijkheden zijn, stemmen we de uitvoering volledig af op jouw wensen, zonder in te leveren op het type beproefd ontwerp.

Veiligheid

De veiligheid op het gebied van beschikbaarheid en persoonsbescherming tegen vlambogen is ongekend hoog. Het systeem heeft namelijk standaard een gecertificeerde vlamboogbeveiliging volgens IEC / TR 61641 criteria 1-7. Daarnaast is de hoge veiligheid te danken aan:

● Actieve vlamboogbeveiliging
● Geïsoleerd railsysteem
● Temperatuur-monitoring
● Energiereducerende instellingen van de vermogensautomaat

Intelligentie

Complexe communicatienetwerken horen bij het standaardpakket van een moderne schakelinrichting. Ze vormen de basis voor procesautomatisering, energiemonitoring en permanente conditiebewaking van zowel de schakelinrichting als de hierop aangesloten verbruikers. Daardoor zijn ze veilig, duurzaam en schaalbaar. Bovendien zorgen ze voor een naadloze integratie in alle belangrijke industriële automatiseringsprotocollen.

Neem direct contact met ons op

Maak van elk project een succes

Of het nu gaat om advies, ontwerp, inbedrijfstelling, service en/of onderhoud: als systeempartner helpen we je graag met alle aspecten van je project. Zo maken we het samen tot een succes. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken