Schakel- en Besturingskasten Bekijk alle mogelijkheden

Profiteer van onze expertise

Procesoptimalisatie met kwaliteit

Van groot tot klein, van enkele stuks tot serieproductie en volgens IEC of UL/cULus/CSA-normering: besturingskasten zijn er in eindeloos veel varianten. Bij ons kun je terecht voor alle soorten en maten. We stemmen de projectbegeleiding en productiemethode altijd af op alle eisen en wensen.

Snellere doorlooptijd, lagere productiekosten

Schakel- en besturingskasten vormen het hart van elke procesinstallatie. Bij Aqualectra stemmen we het traject en de productie voor elke soort kast af op alle wensen.

Of het nu gaat om gebouwautomatisering, pomp- of machinebesturing: elke markt heeft specifieke besturingspanelen. Daarbij is er een grote variatie in de samenstellingen van componenten, fabricaten en types.

Daarom zorgen we voor een flexibele projectbegeleiding en optimale doorstroming in het productieproces. Dat doen we volgens de Lean Manufacturing methode, waardoor je profiteert van snellere doorlooptijden, hogere kwaliteit en lagere productiekosten.

Bovendien kun je bij ons besturingskasten in combinatie met andere disciplines als 1 gecoördineerde oplossing afnemen. Met deze Total Solution ben je verzekerd van:

● Afstemming op bestekseisen
● Projectbewaking
● Goede onderlinge communicatie

Zo ontstaan tal van mogelijkheden in energievoorziening, procesbesturing en het monitoren/ bewaken daarvan. Meer weten? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken

Ook groot in het kleine werk

Hoogwaardige seriematige paneelbouw

Heb je als OEM’er oog voor kwaliteit en directe contacten in je eigen regio of land? Maak dan gebruik van onze productie voor de seriematige paneelbouw. Deze stemmen we af op je behoeften en wensen voor toelevering, verpakking en controle. En dat voor een interessante prijs!