Zie ook

Stages en leerwerktrajecten

Aqualectra is een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen. Mocht je willen werken in de techniek en is paneelbouw een richting waar je interesse naar uit gaat, dan kun je bij ons een stageplaats aanvragen. Na je stage heb je een goed beeld wat de functie van monteur inhoudt en je hebt veel geleerd. Je werkzaamheden in de montage worden waar noodzakelijk afgewisseld met tekenwerkzaamheden op kantoor. Wij zijn volledig op de hoogte van de inhoud van je opleiding en wij zijn bevoegd om alle proeven van bekwaamheid uit te voeren.

Ben je geïnteresseerd in een niet technische stage of een stage op hbo niveau neem ook dan contact op om de mogelijkheden bij Aqualectra te bespreken.

Aqualectra is een vooraanstaand paneelbouwer waar mogelijkheden zijn voor een vaste baan.

Begeleiding algemeen

Tijdens de opleiding begeleidt Aqualectra je in samenwerking met school naar een zo goed mogelijk resultaat. Onze praktijkbegeleider is volledig op de hoogte van de inhoud van je opleiding en wij zijn bevoegd om alle proeven van bekwaamheid uit te voeren. Hij kan je helpen als je ergens niet uitkomt en begeleidt je bij het afronden van diverse studie-onderdelen.

 

BESCHIKBARE STAGEPLAATSEN

Kijk hier voor de actuele mbo stage- en leerwerk plekken op stagemarkt.nl

MEDEWERKER AAN HET WOORD

“Als leerling monteur leer ik iedere dag weer nieuwe dingen. Zelf vind ik het leren in de praktijk leuker dan de theorie waardoor ik met mijn praktijkkennis een beetje voorloop op het programma. Dit maakt het werken bij Aqualectra zo leuk, werken en leren in je eigen tempo.”

HUMAN RESOURCES

Voor informatie over stages en leerwerk trajecten:
+31(0)88 54 54 802

Reageer door via onderstaande button je CV en motivatiebrief te mailen naar vacatures@aqualectra.nl

MAIL JE CV EN MOTIVATIE

Zie ook