2017-09-05

Installatie Vakbeurs te Hardenberg

Op dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 september 2017 vindt de Installatie Vakbeurs plaats in de Evenementenhal te Hardenberg. Dé vakbeurs voor de installatie- en sanitairbranche. Uiteraard is Aqualectra, als producent van hoogwaardige elektrische panelen en leverancier van kennis, diensten en totaaloplossingen, ook vertegenwoordigd.

Aqualectra is een merkonafhankelijk leverancier en specialist binnen de meest uiteenlopende segmenten. Onder de noemer ‘Total Solutions’ bieden wij u het One Stop Shopping concept aan; alles voor uw installatie onder één dak. Aqualectra werkt volgens de  methode “Lean manufacturing”, waarbij binnen alle bedrijfsprocessen o.a. wordt gestreefd naar maximale efficiëntie, verspilling wordt geminimaliseerd, doorlooptijden worden verkort en kwaliteit wordt gewaarborgd.

Het streven van Aqualectra is een optimale bijdrage te leveren aan het succes en de continuïteit van haar relaties. Hierbij staat verantwoord en milieubewust ondernemen centraal.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand (154), voor meer informatie over unieke projecten, een oriënterend gesprek of een passend advies!