2019-12-13

Kwaliteitslabel Federatie Paneelbouw

Aqualectra heeft op 12 december 2019 aangetoond te voldoen aan alle aspecten die nodig zijn om het Kwaliteitslabel Paneelbouw te mogen voeren.

Voor ons is een audit ook altijd een leermoment, aldus directeur Tom Stringer, ook al is het maar doordat je toch weer even op een andere manier wordt gedwongen naar je eigen organisatie te kijken. We hebben een prachtige organisatie die gewend is om kwaliteit te leveren en samen te werken zodat de klant optimaal bediend wordt. We zijn trots dat we geen vermeldenswaardige opmerkingen hebben gekregen tijdens de audit en dat wij nu ook mogen zeggen dat wij in het bezit zijn van hét Kwaliteitslabel Paneelbouw.

Kwaliteitskeurmerk Federatie Paneelbouw

 

Federatie Paneelbouw

De Federatie Paneelbouw heeft een speciaal kwaliteitslabel voor bedrijven in de paneelbouwsector ontwikkeld. Paneelbouwers kunnen met dit label aantonen dat zij werken volgens de laatste richtlijnen, normen, kwaliteitsrichtlijnen en procesborging. De Federatie wil met de certificering de positie van de Nederlandse paneelbouw verder versterken. De audit wordt afgenomen door een onafhankelijke auditeur.

Visie Federatie Paneelbouw

Visie van de Federatie Paneelbouw; “Het waarborgen van de kwaliteit van schakel- en besturingspanelen ter stimulatie en het behoud van de paneelbouw- én de maakindustrie in Nederland”