Zie ook

Ons bedrijf

Aqualectra is producent van hoogwaardige elektrische panelen en leverancier van kennis, diensten en totaaloplossingen voor de volgende disciplines:

Energiedistributie
Besturingstechniek
Gebouwautomatisering
Industriële automatisering
Total Solutions
Service & onderhoud

U komt ons tegen in de meest uiteenlopende marktsegmenten, waaronder de industrie, natte en droge infra, O.E.M., utiliteit, voedingsmiddelenindustrie, piping, procesindustrie, farma, offshore en maritiem, transport en overslag, drinkwater- en waterbehandeling, tuinbouw, (petro)chemische industrie en olie- en gasindustrie.

Zaken doen met Aqualectra betekent:

  • Alle benodigde kennis en engineering onder één dak
  • Optimale afstemming van componenten voor de beste prijs
  • Één leverancier voor uw benodigde producten en diensten
  • Continuïteit door Service & Onderhoud
  • Korte communicatielijnen en één aanspreekpunt
  • Zaken doen met één van de grootste paneelbouwers van Nederland

ONS TEAM

In onze organisatie dragen circa 125 ervaren vakbekwame medewerkers zorg voor een optimale uitvoering van uw opdrachten. Onze verkoop- en projectteams bestaan uit gedreven, enthousiaste mensen, waarbij deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Met creatieve ideeën en oplossingen helpen zij nieuwe en bestaande klanten hun doelstellingen te bereiken.

 

 

Organisatiestructuur Aqualectra b.v.

MERK ONAFHANKELIJK

Aqualectra is een merkonafhankelijke leverancier met alle vrijheid om de beste en meest vooruitstrevende componenten toe te passen. Onze calculatoren en projectleiders vinden altijd de beste oplossing en materialen, passend binnen uw budget.

ENGINEERING

Onze engineering maakt gebruik van geavanceerde engineeringsoftware, EPLAN Electric P8, voor het tekenen, engineeren, documenteren en beheren van elektrotechnische schema’s. Vanuit Eplan P8 hebben wij directe interfaces naar onze ERP software en sturen wij onze CNC gestuurde machines direct aan. Onze engineers zijn vertrouwd met alle mogelijke standaard en speciale uitvoeringen van distributie-, schakel- en besturingspanelen.

Zie ook