Zie ook

Assemblage

Uw eigen ontwerp, uw eigen product samengesteld volgens uw eigen kwaliteitseisen. Aqualectra biedt u optimale ontzorging bij de assemblage van uw projecten. Uw specialisten ontwerpen de elektrische schema’s, onze specialisten ontzorgen u bij de planning, assemblage en het testen van uw panelen.

ENGINEERING

Naast assemblage van schakelkasten, volgens de door u aangeleverde elektrische schema’s, kan Aqualectra u ook met de engineering van dienst zijn. Met ongeveer 125 medewerkers is Aqualectra uitgegroeid tot één van Europa’s grootste (zelfstandige) paneelbouwers.

Onze specialisten toetsen uw elektrische schema’s en zien er op toe dat uw producten, alvorens deze worden geassembleerd, in overeenstemming zijn met de van toepassing zijnde normen waaronder IEC 61439 (laagspanningsschakel- en verdeelinrichtingen) en IEC 60204 (elektrische veiligheid van machines). Indien gewenst kan Aqualectra u adviseren over het toepassen van de meest efficiënte technieken voor uw product. Tevens kunnen wij u ondersteunen bij de keuze van financieel interessante en milieubesparende oplossingen.

FACTORY ACCEPTANCE TEST

Aansluitend op het productieproces is het mogelijk om een FAT (Factory Acceptance Test) te laten plaatsvinden bij ons in de fabriek. Hiervoor hebben wij een ruimte waar een FAT volledig ongestoord kan plaatsvinden. Een FAT kan worden uitgevoerd volgens klanteigen documenten. Indien gewenst, kan Aqualectra daar ook de documenten voor opstellen.

Engineering, paneelbouw, software en elektronica: onze medewerkers hebben de opleiding, kennis en ervaring om ook van uw project een succes te maken!

VOORDELEN

  • u wordt optimaal ontzorgd
  • verlengstuk van uw eigen organisatie
  • kosten- en milieubesparende oplossingen
  • uw product volgens uw specifieke eisen
  • een zo kort mogelijke doorlooptijd
  • getest volgens de van toepassing zijnde normen
  • aparte ruimte om ongestoord uw FAT te kunnen uitvoeren

SAMENWERKEN

Aqualectra gaat voor langdurige relaties. Daarom staan uw wensen bij ons voorop. Wij proberen met onze activiteiten naadloos aan te sluiten op uw processen. Wij gaan, in onze samenwerking met u, tot het uiterste om te functioneren als een verlengstuk van uw organisatie.

Zie ook