Zie ook

Automatisering en iSCAPE®

U kunt nu maximale prestaties, bedieningsgemak en onderhoudsgemak realiseren door gebruik te maken van Aqualectra’s totaalconcept: iSCAPE®. Dit door Aqualectra ontwikkelde SCADA-pakket assisteert u bij de automatisering, besturing, bewaking en monitoring van uw schakelkast, verdeelkast, MCC of complete installatie.

SCADA is de afkorting van: Supervisory Control And Data Acquisition. Dit pakket beheert voor u het verzamelen, doorsturen, verwerken en visualiseren van de meetsignalen en regelsignalen van uw machines.

iSCAPE®

iSCAPE® bestaat uit een SCADA- (visualisatie) omgeving met webserver die het voor u mogelijk maakt vele gebruikers, vanaf iedere locatie, toegang te geven tot iSCAPE®. Gewoon vanuit een standaard browser. Met dit pakket heeft u een gebruiksvriendelijke installatie die voor de door u geautoriseerde medewerkers eenvoudig toegankelijk is.

AUTOMATISERING, INSTALLEREN EN BEHEREN

Aqualectra kan voor u de optimale configuratie van PLC- en displaycomponenten samenstellen en programmeren. Verder kunnen wij uw Profibus- of glasvezelnetwerk configureren, in bedrijf stellen en desgewenst uw installaties op afstand beheren of service verlenen.

VOORDELEN

  • Geen licentie kosten
  • Eenvoudig te bedienen vanuit uw standaard webbrowser
  • Ondersteunt meerdere gebruikers tegelijkertijd
  • Beveiligd met gebruikersnamen en wachtwoorden
  • Mogelijkheid tot installatiebeheer op afstand of service verlening

REMOTE MONITORING

Uw grote voordeel met iSCAPE® Webserver is de mogelijkheid om vanaf iedere locatie toegang te verkrijgen tot uw installaties, om deze te bekijken en eventueel te bedienen (remote monitoring). Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een webbrowser met Adobe Flash Player. Kortom automatisering in een handomdraai.

Zie ook