Zie ook

Besturingskasten

Aqualectra is specialist in engineering en de productie van besturingskasten. Met ongeveer 125 medewerkers is Aqualectra uitgegroeid tot één van Europa’s grootste (zelfstandige) paneelbouwers. Wij helpen u graag de besturing van uw technische installatie of machine te realiseren.


Project(en) uitgelicht

VSI SORTIVA

Engineering

Onze engineers vertalen uw wensen in een elektrotechnisch schema en monteurs stellen besturingskasten samen die in overeenstemming zijn met de van toepassing zijnde normen voor IEC 61439 (laagspanningsschakel- en verdeelinrichtingen) en IEC 60204 (elektrische veiligheid van machines). Binnen alle processen staan kwaliteit en aandacht voorop en kunnen de besturingskasten volledig op uw wensen worden afgestemd.

In bedrijf stellen

U kunt Aqualectra ook inschakelen voor het op locatie ombouwen van bestaande besturingskasten. Onze VCA-gecertificeerde buitendienstmonteurs beschikken over volledig uitgeruste serviceauto’s. Aqualectra kan oude apparatuur vervangen en uw installatie en schemapakket weer up-to-date maken zodat uw besturingskasten weer voldoen aan de laatste stand der techniek en normen.

Onze engineers zijn vertrouwd met alle mogelijke standaard- en speciale uitvoeringen van besturingskasten. Aqualectra beschikt over een grote bibliotheek met standaardcomponenten, waardoor het ontwerp van de elektrotechnische tekeningen snel en volledig kan worden gerealiseerd.

‘voor ieder project, van klein tot groot, altijd de hoogste kwaliteit’

Engineering, paneelbouw, software en elektronica: onze medewerkers hebben de opleiding, kennis en ervaring om ook van uw project een succes te maken!

Paneelbouw

Paneelbouw

Paneelbouw

VOORDELEN

  • ontwerp volgens de huidige richtlijnen
  • uitgebreide kennis, onder andere van regelaars
  • verlengstuk van uw eigen organisatie
  • uw product afgestemd op uw wensen
  • tekeningen in EPLAN 8 en pdf formaat
  • één persoonlijk aanspreekpunt tijdens het gehele proces
  • getest volgens de van toepassing zijnde normen
  • besturingskasten op maat

UNIEKE OPLOSSINGEN

Elke besturingskast is uniek. Hierdoor vereist elke individuele besturingskast dan ook alle expertise en aandacht tijdens het ontwerpen, produceren en testen. Onze specialisten zijn u graag van dienst om u te adviseren bij het realiseren van de besturing van uw schakelkast, technische installatie of machine.

Zie ook