Zie ook

Laagspanning Verdeelsystemen

Zorgeloze distributie van grote vermogens via hoofdverdeelinrichtingen en onderverdeelinrichtingen. Aqualectra ontwerpt uw product volgens de actuele technische ontwikkelingen en produceert in overeenstemming met de huidige normen en wetgeving. Met ongeveer 125 medewerkers is Aqualectra uitgegroeid tot één van Europa’s grootste (zelfstandige) paneelbouwers. Binnen alle processen staat kwaliteit voorop en kunnen de processen volledig worden afgestemd op uw wensen.

Hoofd- en onderverdeelinrichtingen vormen voor Aqualectra een belangrijke activiteit en worden vakkundig samengesteld in een geheel eigen, volledig ingerichte werkplaats, compleet met koperwerkstraat.

Naast de levering van verdelers kan Aqualectra ook de plaatsing, koppeling op locatie en inbedrijfstelling verzorgen. Bovendien kunt u met een Aqualectra Service & Onderhoud contract de continuïteit van uw installatie waarborgen en voorkomt u uitval en de daarmee gemoeide onverwachte kosten.

Samenwerking met diverse fabrikanten

Aqualectra werkt nauw samen met diverse fabrikanten, zoals ABB, Eaton, Siemens en Rittal. Onze medewerkers maken gebruik van specialistische calculatie- en engineeringsoftware en zijn in staat een offerteaanvraag snel en vakkundig uit te werken tot een gedetailleerde aanbieding, compleet met indelingstekening.

Alle bewerkingen aan het koper verrichten wij zelf in onze “koperbewerkingstraten”. Hier kunnen wij koper tot 120×10 mm verwerken. De laagspanning verdeelsystemen worden met de grootste zorg samengesteld volgens de geldende normen en de strakke richtlijnen van de diverse fabrikanten. Tot slot worden de laagspanning verdeelsystemen gecontroleerd op een groot aantal punten volgens Aqualectra’s eigen product checklist.

‘in onze ‘koperbewerkingstraten’ kunnen wij koper tot 120x10mm verwerken’

Engineering, paneelbouw, software en elektronica: onze medewerkers hebben de opleiding, kennis en ervaring om ook van uw project een succes te maken!

SAMENWERKEN

Aqualectra gaat voor langdurige relaties, daarom staan uw wensen bij ons voorop. Wij proberen met onze activiteiten naadloos aan te sluiten bij uw processen. Daarom denken wij graag mee met u, over bijvoorbeeld standaardisatie van het proces of het optimaliseren van de doorlooptijd.

Wij gaan in onze samenwerking met u tot het uiterste om te functioneren als een verlengstuk van uw organisatie.

ALGEMENE INFORMATIE

Aqualectra bouwt verschillende soorten en typen verdeelsystemen:

  • hoofd- en onderverdelers
  • staande en wandkasten
  • plaatstaal of kunststof
  • railsystemen tot 7000 A
  • bouwvorm 1 tot en met 4
  • vast gemonteerd, plug-in en volledig uittrekbaar
  • buitenkasten halyester

Zie ook