Zie ook

Middenspanning verdeelsystemen

Altijd een passende oplossing voor uw organisatie. Aqualectra kan voor u de engineering, levering, plaatsing en inbedrijfname van middenspanning- hoofdverdeelinrichtingen en Ring Main Units (RMU’s) verzorgen. Wij hebben samenwerkingsverbanden met diverse fabrikanten. Hierdoor heeft u een grote keus uit slimme combinaties waarmee er voor u altijd een optimale passende oplossing is.

Wij hebben een samenwerkingsverband met ABB en Siemens voor verschillende schakelinstallaties, waaronder de schakelinstallaties type UniSec en SafeRing/SafePlus (ABB) en 8DJH (Siemens). Leverbaar voor nominale spanningen van 10 tot 24 kV, railstromen van 630 tot 1250 A en een maximale kortsluitstroom van 25 kA-1s.

Deze typegeteste, metaalomsloten schakelinstallaties voldoen aan de geldende IEC62271-200 normen. Keuze uit vele verschillende veldtypen van scheiders (met of zonder zekeringhouder), aardingsschakelaars, vermogensschakelaars (vast of uitrijdbaar) en meettransformatoren mogelijk waarmee we u altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Door onze kennis van noodstroom- en Elektrisch Management Systemen (EMS systemen) kunnen wij ook detailengineering voor bijvoorbeeld aansturing, synchronisatie en bemetering uitvoeren.

‘wij denken met u mee, vanaf het inkooppunt tot het schakelen van preferenties’

VOORDELEN

  • snel en vakkundig een middenspanningsverdeler specificeren en calculeren
  • aanbieding kan i.c.m. transformatoren en laagspanningsverdelers
  • lage kostprijs over de volledige levensduur
  • gemakkelijk integreerbaar in bestaande netwerken en systemen
  • hoge continuïteit en betrouwbaarheid
  • veilig, compact en milieuvriendelijk

DETAIL ENGINEERING

Het leveren van verschillende luchtgeïsoleerde en gasgeïsoleerde middenspanning verdeelinrichtingen voor de secundaire energiedistributie behoort ook tot de mogelijkheden bij Aqualectra. Tevens kunnen wij voor u detail engineering uitvoeren voor noodstroom en EMS (Elektrisch Management Systemen). Wij denken in dit traject met u mee en adviseren u bij het ontwerpen van distributieschema’s en blokschema’s.

Zie ook