Zie ook

Pompbesturingen

Een nauwe samenwerking met fabrikanten van pompen en frequentieregelaars, gecombineerd met ervaring en kennis, heeft geresulteerd in een bijzonder grote expertise op het gebied van pompen, pompbesturing en pompregelingen. Deze kennis hebben wij vertaald naar onze ‘eigen unieke pompcontrollers’. Producten met wereldwijde naam en faam, waarmee Aqualectra is uitgegroeid tot één van Europa’s grootste (zelfstandige) paneelbouwers.

Complete oplossingen

Aqualectra levert kasten en pompcontrollers voor vuilwaterbesturingen, bergbezinkinstallaties, drukverhoging installaties en irrigatiesystemen. Voor waterbehandelingsinstallaties en omgekeerde osmosebesturingen hebben wij PLC-oplossingen. Met onze eigen pompcontroller AUC3400 kunt u traploze drukregelingen realiseren met 1 tot 8 frequentie gestuurde pompen en een ongeëvenaard comfortniveau realiseren tegen de laagste kosten en zonder regeltechnische kennis.

Kwaliteit

Voor pompbesturingen heeft Aqualectra standaard configuraties en tekeningenpakketten klaar liggen zodat engineeringskosten zeer laag zijn en u een uitontwikkeld product ontvangt, dat zeer betrouwbaar functioneert en eenvoudig te onderhouden is. Op onze testafdelingen worden de kasten functioneel getest door onder andere pompen op de frequentieregelaars aan te sluiten. Aqualectra  kan pompbesturingspanelen leveren in bouwvorm 1 tot en met 4.

Bekijk ook onze product-flyer van de pompcontroler AJC10 voor aanvullende informatie.

Engineering, paneelbouw, software en elektronica: onze medewerkers hebben de opleiding, kennis en ervaring om ook van uw project een succes te maken!

Reference Guide AUC3400

AJC10

De Aqualectra Junior Controller 10 is een unieke PLC die door de integratie van een display en uitgekiend toetsenbord een complete oplossing voor u kan bieden. Vereenvoudig uw schakelkasten met de AJC10. Deze PLC is vrij programmeerbaar en door de vele mogelijkheden biedt u dit de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Bekijk de productflyer van de AJC10 hier.

AUC3400

Uw pompen met het beste rendement laten draaien, de levensduur verlengen en besparen op uw onderhoud. De Aqualectra Universal Controller 3400 maakt het allemaal voor u mogelijk. U kunt 1 tot 8 frequentiegestuurde pompen aansluiten. De slimme ‘Fuzzy Wise’ controller zorgt ervoor dat de druk traploos en zonder overshoot of schokken wordt geregeld.

Bekijk de productflyer van de AUC3400 hier.

Bekijk de Reference Guide van de AUC3400 hier.

Zie ook