09.22.2023

Business Unit Manager

Locatie: Heerhugowaard

Ter uitbreiding van onze organisatie, zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste (startende) Business Unit Manager. Spreekt ondernemerschap je aan? Dan pas je zeker bij ons.

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

Als Business Unit Manager bij Aqualectra, aangesloten bij Vinci Energies NL, ben je volledig verantwoordelijk voor één van de business units;  MCC, Energiedistributie of Besturingstechniek.

Je brengt het business plan tot uitvoering en realiseert samen met het team het strategisch plan. Je bent eindverantwoordelijk voor het resultaat, sales, klanttevredenheid, capaciteit, kwaliteit van het werk en de medewerkers. Ook het vaststellen en uitvoeren van de visie en strategie van de business unit en de samenwerking met andere business units binnen Aqualectra en het VINCI Energies Nederland netwerk, behoort tot je taken. De functie wordt gekenmerkt door een hoge mate van ondernemerschap, flexibiliteit en autonomie.

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal HBO opleiding met een commerciële instelling (bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde, Elektrotechniek).
  • Minimaal 3-5 jaar aantoonbare managementervaring in een project-omgeving.
  • Een ondernemende persoonlijkheid met het vermogen medewerkers te coachen, te motiveren en te begeleiden.
  • Innovatief denken en continue nadenken over hoe het beter en anders kan, zijn op jou van toepassing.
  • Informele, benaderbare, authentieke persoonlijkheid.
  • In staat zijn om een netwerk op te bouwen en uit te breiden.
  • De wil en de potentie om met de organisatie mee te groeien.

Wat hebben wij te bieden?

• De mogelijkheid om je eigen business unit te runnen, ondersteund door het VINCI Energies Nederland netwerk.
• Een afwisselende functie binnen een innovatieve organisatie.
• Een informele werksfeer en korte communicatielijnen.
• Een marktconform salaris, bonusregeling en een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere mogelijkheden voor opleiding, een leaseauto, collectieve verzekeringen en de mogelijkheid om aandelen te kopen tegen een gereduceerd tarief.

Hoe ziet de organisatie eruit?

Wij zijn Aqualectra, een toonaangevend merk binnen VINCI Energies Nederland.

Sinds 1 november 1979 zijn wij dé specialist in paneelbouw. Ons team bestaat uit ongeveer 135 enthousiaste en zeer bekwaamde medewerkers, variërend van deskundige projectleiders tot ervaren monteurs. Met jarenlange expertise voeren we opdrachten met uiterste deskundigheid uit. Alle activiteiten onder het merk Aqualectra worden uitgevoerd vanuit 3 business units, die allemaal gevestigd zijn in Heerhugowaard.

Bij VINCI Energies en dus ook bij Aqualectra is maatschappelijk verantwoord ondernemen diep geworteld in onze bedrijfscultuur. We dragen de Ecovadis Platinum certificering met trots, wat aantoont dat we actief streven naar duurzaamheid in al onze activiteiten. We hanteren de CO2-Prestatieladder om onze positie te beoordelen en actiepunten vast te stellen voor het verminderen van onze CO2-voetafdruk in onze bedrijfsvoering en projectuitvoering. Ons dagelijks handelen is gebaseerd op de principes van People, Planet, Profit (de 3 P’s) en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We nemen de impact van onze organisatie op de samenleving serieus en passen MVO in de praktijk toe. Deze benadering zorgt voor duurzaamheid op zowel de korte als de lange termijn, en heeft positieve effecten op zowel onze medewerkers als de samenleving als geheel. In al onze besluitvorming streven we naar de juiste balans tussen People, Planet en Profit.

Bij Aqualectra zijn we vastbesloten om onze groei voort te zetten en te blijven bijdragen aan een duurzamere en verantwoordelijke toekomst. Sluit je aan bij ons getalenteerde team en maak deel uit van een organisatie die zich inzet voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Reageer direct

Heb je interesse?
Neem contact op met Nicole Balder, HR Business Partner
via 088 – 54 54 804 of stuur je CV en motivatie naar Nicole Balder.

We maken graag persoonlijk kennis met je en laten je dan meteen vol trots ons bedrijf zien. Mail je cv en motivatie via onderstaande knop.