06.11.2024

Junior werkvoorbereider

32-40 uur / Heerhugowaard

Dit bieden we
Waarom je voor Aqualectra kiest? Aangezien je al bent gestart met lezen, hebben we jouw interesse blijkbaar al gewekt. Super! En die interesse willen we vasthouden. Oók als je eenmaal bij ons werkt. Daarom bieden we je naast een goed salaris een heel mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek. Alvast een sneak peek:

  • Een winstdelingsregeling, een aandelenspaarplan en een ruime overwerkvergoeding.
  • 40 vrije dagen en flexibele werktijden.
  • Sportieve uitjes en leuke teamuitstapjes.

Plezier in je werk staat bij ons voorop! Doordat we business unit van VINCI Energies Nederland zijn, krijg je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Woon je wat verder weg? We zijn filevrij bereikbaar.

Dit ben jij

Wij zoeken géén schaap met vijf poten. Daarom hebben we geen lijst met functie-eisen. Het belangrijkste is dat jij enthousiast wordt van deze vacature. Denk je dat jouw profiel en interesses goed aansluiten bij wat je gaat doen? Dan komen we graag met je in contact.

Dit ga je doen

Een gemoedelijke sfeer met collega’s die voor elkaar klaarstaan: daar kun je op rekenen bij Aqualectra.

Ieder project is weer anders bij Energiedistributie. Hier stellen we met de grootste zorg hoofd- en onderverdeelinrichtingen samen voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, datacenters en distributiecentra. Vaak kortlopende projecten waarbij we werken volgens de normen en strakke richtlijnen van de diverse fabrikanten. In verschillende projecten die naast elkaar lopen, ondersteun jij de projectleiders met de calculatie van kost- en verkoopprijzen. Ook bepaal je werkmethoden en productie- en bewerkingstijden. Je bestelt materialen en je verwerkt onder meer de materiaalbonnen en bewerkingskaarten. Een ideale plek om op termijn door te groeien binnen ons bedrijf.

Dit is je team

De voor Aqualectra zo kenmerkende platte organisatie met korte lijnen vind je natuurlijk ook terug op de afdelingen Energiedistributie. Je vormt samen met vijf collega’s en een unitmanager een geolied team. Met als grote kracht goede samenwerking om tot de juiste oplossingen te komen voor technische vraagstukken. Op de afdeling Energiedistributie hebben we elke ochtend een kort knelpuntenoverleg.

En dit zijn je collega’s

Is het niet raar dat je je collega’s vaak pas ontmoet als je al een contract hebt getekend? Dat doen wij graag anders. Daarom stellen we je nu alvast voor aan een paar mensen die je straks zeker gaat tegenkomen:

Martin, de manager; zijn deur staat altijd voor je open.
Nicole, onze hr-businesspartner, die samen met jou het sollicitatieproces doorloopt en je ook daarna helpt om het beste uit je loopbaan bij Aqualectra te halen.
Onder andere Remco en Jochen bij Energiedistributie, allemaal collega’s met wie je straks veel samenwerkt aan uitdagende producten.

Dit zijn wij

Je werkt bij een van de grootste paneelbouwers van Europa: Aqualectra, een merk van VINCI Energies. Wij leveren hoogwaardige elektrische panelen én de kennis en diensten voor totaaloplossingen in energiedistributie, besturingstechniek, gebouwautomatisering en industriële automatisering. De kansen om jezelf uit te dagen en om door te groeien liggen voor het oprapen.

Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 65 zelfstandige business units verspreid over Nederland. De meeste van onze mensen werken voor één business unit. Dat is je thuisbasis. Een plek met een sterk teamgevoel, waar we luisteren naar jouw ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent.

Reageer direct

Wil je eerst meer informatie of een kop koffie komen drinken?
Neem dan contact op met Remco Amels voor de werkvoorbereidersfunctie
via 088 – 54 54 873 of mail hem direct via deze link.

We maken graag persoonlijk kennis met je en laten je dan meteen vol trots ons bedrijf zien. Mail je cv en motivatie via onderstaande knop.