06.14.2023

Tester elektrische panelen

32 – 40 uur / Heerhugowaard

Dit bieden we

Waarom je voor Aqualectra kiest? Aangezien je al bent gestart met lezen, hebben we jouw interesse blijkbaar al gewekt. Super! En die interesse willen we vasthouden. Oók als je eenmaal bij ons werkt. Daarom bieden we je naast een goed salaris een heel mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek. Alvast een sneak peek:

  • Een winstdelingsregeling, een aandelenspaarplan en een ruime overwerkvergoeding.
  • 40 vrije dagen.
  • Sportieve uitjes en leuke teamuitstapjes.

Plezier in je werk staat bij ons voorop! Doordat we businessunit van VINCI Energies Nederland zijn, krijg je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Woon je wat verder weg? We zijn filevrij bereikbaar.

Dit ben jij

Wij zoeken géén schaap met vijf poten. Daarom hebben we geen lijst met functie-eisen. Het belangrijkste is dat jij enthousiast wordt van deze vacature. Denk je dat jouw profiel en interesses goed aansluiten bij wat je gaat doen? Dan komen we graag met je in contact.

Dit ga je doen

De hersenen van installaties, zo noemen we de besturings- en verdeelkasten van elektrische en werktuigbouwkundige installaties die je overal in gebouwen, infra en industrie ziet, ook wel. Als tester ben jij het laatste checkpoint voordat de kasten de wereld overgaan naar onze klanten. Jij test de schakel- en besturingspanelen. Bestemd voor bijvoorbeeld de bediening van bruggen en sluizen. Voor de stroomvoorziening in ziekenhuizen of de klimaatsystemen in tuinderijen en kantoorgebouwen. Of voor de besturing van waterzuiveringsinstallaties of melkrobots.

Afwisselend? Reken maar! Iedere opdrachtgever heeft eigen wensen en eisen voor een  paneel. De ene keer duurt een test maar een paar uur. De andere keer test je twee dagen lang een complexe kast.

Dit ga je doen:

  • Testen van schakel- en besturingspanelen aan de hand van elektrische schema’s.
  • Controleren of panelen voldoen aan de algemene en voor opdrachtgevers specifieke normen.
  • Opstellen van test- en kwaliteitsrapporten en instellingsrapporten.
  • Feedback op testresultaten doorspelen naar de monteur, werkplaatschef of projectleider.

Afhankelijk van je kennis, ervaring én interesse krijg je meer verantwoordelijkheden. Dan ben je bijvoorbeeld ook de vraagbaak voor je collega’s, laad je software of ontwikkel je nieuwe producten, werkmethoden en oplossingen. Je kunt starten op elk niveau en krijgt alle kansen om door te groeien en kennis op te doen.

Dit is je team

Met zeven testers werken we vanuit drie werkplaatsen, maar als één team in Heerhugowaard. Van leerling tot ervaren hoofdtester, allemaal vinden we het leuk om de techniek in te duiken, zijn we trots op ons werk en delen we onze kennis graag. Je hebt verder regelmatig contact met onder anderen de werkplaatschef, projectleiders, monteurs en engineers.

En dit zijn je collega’s

Is het niet raar dat je je collega’s vaak pas ontmoet als je al een contract hebt getekend? Dat doen wij graag anders. Daarom stellen we je nu alvast voor aan een paar mensen die je straks zeker gaat tegenkomen:

Cees, je manager, wiens deur altijd voor je openstaat.
Nicole, onze hr-businesspartner, die samen met jou het sollicitatieproces doorloopt en je ook daarna helpt om het beste uit je loopbaan bij Aqualectra te halen.
Frank, Sebas, Jim, Sven, Pedro, Richard en Jeroen, collega’s met wie je straks veel samenwerkt in uitdagende projecten.

Dit zijn wij

Je werkt bij een van de grootste paneelbouwers van Europa: Aqualectra, een merk van VINCI Energies. Wij leveren hoogwaardige elektrische panelen én de kennis en diensten voor totaaloplossingen in energiedistributie, besturingstechniek, gebouwautomatisering en industriële automatisering. De kansen om jezelf uit te dagen en om door te groeien liggen voor het oprapen.

Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 65 zelfstandige businessunits verspreid over Nederland. De meeste van onze mensen werken voor één businessunit. Dat is je thuisbasis. Een plek met een sterk teamgevoel, waar we luisteren naar jouw ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent.

Reageer direct

Wil je eerst meer informatie of een kop koffie komen drinken?
Neem dan contact op met onze productiemanager Cees Bijvoet
via 088 – 54 54 890 of mail hem direct via deze link.

We maken graag persoonlijk kennis met je en laten je dan meteen vol trots ons bedrijf zien. Mail je cv en motivatie via onderstaande knop.