04.17.2024

Assistent Chef Werkplaats

32 – 40 uur / Heerhugowaard

Dit bieden we

Waarom je voor Aqualectra kiest? Aangezien je al bent gestart met lezen, hebben we jouw interesse blijkbaar al gewekt. Super! En die interesse willen we vasthouden. Oók als je eenmaal bij ons werkt. Daarom bieden we je naast een goed salaris een heel mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek. Alvast een sneak peek:

  • Een winstdelingsregeling, een aandelenspaarplan en een ruime overwerkvergoeding.
  • 40 vrije dagen.
  • Sportieve uitjes en leuke teamuitstapjes.

Plezier in je werk staat bij ons voorop! Doordat we businessunit van VINCI Energies Nederland zijn, krijg je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Woon je wat verder weg? We zijn filevrij bereikbaar.

Dit ben jij

Wij zoeken géén schaap met vijf poten. Daarom hebben we geen lijst met functie-eisen. Het belangrijkste is dat jij enthousiast wordt van deze vacature. Denk je dat jouw profiel en interesses goed aansluiten bij wat je gaat doen? Dan komen we graag met je in contact.

Dit ga je doen

Afwisselend? Zeker weten! Want als Assistent Chef Werkplaats is geen dag hetzelfde! Je houd je bezig met het zelfstandig opzetten, bedraden, monteren en wijzigen van schakel- en besturingspanelen of verdeelsystemen. Ook houd je wijzigingen in schema’s, tekeningen en materialen bij. Je begeleidt en houdt toezicht op collega-monteurs en neemt de dagelijkse activiteiten over van de Chef Werkplaats bij diens afwezigheid.

Kortom, je hoeft je met zo’n veelzijdige functie niet te vervelen!

Dit is je team

Je werkt met een team van tien tot vijftien monteurs. Elke dag starten we met een kort overleg. Daarin nemen we de planning en de bijzondere projecten door. Ook doen we algemene mededelingen en beantwoord je samen met de Chef Werkplaats de vragen van de monteurs. We werken in een ontspannen sfeer en je collega’s helpen je graag. Ook je leidinggevende is altijd in de buurt als je vragen hebt.

En dit zijn je collega’s

Is het niet raar dat je je collega’s vaak pas ontmoet als je al een contract hebt getekend? Dat doen wij graag anders. Daarom stellen we je nu alvast voor aan een paar mensen die je straks zeker gaat tegenkomen:

Filipe, je manager, wiens deur altijd voor je openstaat.
Seline, onze hr-businesspartner, die samen met jou het sollicitatieproces doorloopt en je ook daarna helpt om het beste uit je loopbaan bij Aqualectra te halen.

Dit zijn wij

Je werkt bij een van de grootste paneelbouwers van Europa: Aqualectra, een merk van VINCI Energies. Wij leveren hoogwaardige elektrische panelen én de kennis en diensten voor totaaloplossingen in energiedistributie, besturingstechniek, gebouwautomatisering en industriële automatisering. De kansen om jezelf uit te dagen en om door te groeien liggen voor het oprapen.

Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 65 zelfstandige businessunits verspreid over Nederland. De meeste van onze mensen werken voor één businessunit. Dat is je thuisbasis. Een plek met een sterk teamgevoel, waar we luisteren naar jouw ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent

Reageer direct

Wil je eerst meer informatie of een kop koffie komen drinken?
Neem dan contact op met onze productiemanager Cees Bijvoet
via 088 – 54 54 890 of mail hem direct via deze link.

We maken graag persoonlijk kennis met je en laten je dan meteen vol trots ons bedrijf zien. Mail je cv en motivatie via onderstaande knop.